Vrijwilligers

Het Theehuis kan niet zonder vrijwilligers. Geniet jij ook van de keuken in combinatie met zinnig vrijwilligerswerk? Kom gewoon even langs en proef het zelf.

Vrijwilligers

Voor Stichting Jansland zijn vrijwilligers een onmisbare schakel in de begeleiding van de leerlingen. Vrijwilligers leveren een waardevolle bijdrage aan het leer- en werkproces van de leerlingen.

Een werkdag in het theehuis kent 2 diensten van elk 4 uur: de ochtenddienst van 9:45 uur tot 13:45 uur en de middagdienst van 13:30 uur tot 17:30 uur. Voor de continuïteit in de begeleiding van de leerlingen is het van belang dat de vrijwilliger een vaste, reguliere dienst heeft. Dat kan per week zijn of 2 weken. Een invalkracht is ook gewenst, die op wisselende dagen in de week ingezet kan worden.

Er zijn verschillende werkzaamheden voor vrijwilligers. Naast de begeleiding van de leerling in het horecagedeelte van het theehuis zijn er ook andere activiteiten. Zo kunnen vrijwilligers zich ook inzetten op het gebied van communicatie, PR en marketing, financiën, inkoop of de was.

De Stichting biedt trainingen aan om de vrijwilliger te ondersteunen in het werk. De trainingen gaan o.a. over autisme spectrum stoornissen en de hygiëneregels (HACCP) in het theehuis.

Aanmelden als vrijwilliger

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de vrijwilligerbegeleider  Lesley Jol door onderstaand contactformulier in te vullen.

Theehuis Jansland vacatures:

– Leidinggevende voor 1 dag per week of 2 weken begeleiden van onze leerlingen

Aansturen van vrijwilligers

Eindverantwoordelijke voor de dag.

Kas opmaak.

 

– Vrijwilligers voor het horecagedeelte (minimaal 4 uur per week)voor de woensdag/vrijdag/zaterdag

Bediening

Keuken, broodjes en High Tea verzorgen

Samen werken met de leerlingen

Voor meer informatie kunt u het onderstaande contactformulier gebruiken.

Contactformulier

1 + 2 =

error: De inhoud is beschermd.