Vrijwilligers

Het Theehuis kan niet zonder vrijwilligers. Geniet jij ook van de keuken in combinatie met zinnig vrijwilligerswerk? Kom gewoon even langs en proef het zelf.

Vrijwilligers

Voor Stichting Jansland zijn vrijwilligers een onmisbare schakel in de begeleiding van de leerlingen. Ze leveren een waardevolle bijdrage aan het leer- en werkproces van de leerlingen.

Een werkdag in het theehuis kent 2 diensten van elk 4 uur: de ochtenddienst van 9:45 uur tot 13:45 uur en de middagdienst van 13:30 uur tot 17:30 uur. Voor de continuïteit in de begeleiding van de leerlingen is het van belang dat de vrijwilliger een vaste, reguliere dienst heeft. Dat kan per week zijn of 2 weken. Een invalkracht is ook gewenst, die op wisselende dagen in de week ingezet kan worden.

Er zijn verschillende werkzaamheden voor vrijwilligers. Naast de begeleiding van de leerling in het horecagedeelte van het theehuis zijn er ook andere activiteiten. Zo kunnen onze vrijwillig medewerkers zich ook inzetten op het gebied van communicatie, PR en marketing, financiën, inkoop of de was.

De Stichting biedt trainingen aan om de vrijwilliger te ondersteunen in het werk. De trainingen gaan o.a. over autisme spectrum stoornissen en de hygiëneregels (HACCP) in het theehuis.

Aanmelden als vrijwilliger

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de vrijwilligerbegeleider  Petra Snoeker door onderstaand contactformulier in te vullen.

Theehuis Jansland vacatures:

– Leidinggevende voor 1 dag per week of 2 weken begeleiden van onze leerlingen

Aansturen van vrijwilligers

Eindverantwoordelijke voor de dag.

Kas opmaak.

 

– Vrijwilligers voor het horecagedeelte (minimaal 4 uur per week)voor de woensdag/vrijdag/zaterdag

Bediening

Keuken, broodjes en High Tea verzorgen

Samen werken met de leerlingen

Voor meer informatie kunt u het onderstaande contactformulier gebruiken.

Informatie

Als organisatie vinden we het belangrijk om goed te zorgen voor onze leerlingen en vrijwilligers. We hebben daarom beleid opgesteld waarin dit duidelijk omschreven wordt. We verwachten dat iedereen die bij ons aansluit hiernaar handelt.

Ons beleid is al volgt:

Vertrouwenspersoon

Het Theehuis heeft sinds 2020 een vertrouwenspersoon. Als het niet gaat zoals we met z’n allen willen dat het gaat is het belangrijk dat je bij iemand terecht kunt. De vertrouwenspersoon is momenteel te bereiken via deze email link. Binnenkort komt het telefoonnummer ook op de site.

Contactformulier

3 + 14 =

error: De inhoud is beschermd.