Vriend van het Theehuis

10 jaar Theehuis, iets om te vieren

Vriend van het Theehuis

Vriend worden doe je zo.
Download het vriendenformulier.

Wil je eerst meer weten van het Theehuis?
Download dan de folder.

In 2022 viert Theehuis Jansland zijn 10 jarig bestaan. In die jaren hebben vele tientallen jongeren en jongvolwassenen uit onze doelgroep hier werkervaring opgedaan. Ze hebben allerlei vaardigheden geleerd, maar vooral ook aan hun persoonlijke ontwikkeling gewerkt.

Dankzij de grote inzet van veel vrijwilligers is het tot nog steeds gelukt om zonder enige vorm van subsidie een veilige werkomgeving te creëren en voor goede begeleiding te zorgen. Maar dat is in de loop der jaren wel moeilijker geworden. We hebben vertrouwen in de toekomst van het theehuis en gaan met een goed gemoed op naar het volgende lustrum, maar wellicht kunt u ons daarbij een handje helpen. Dat kan door Vriend(in) van Theehuis Jansland te worden.

ZULLEN WE VRIENDEN WORDEN?

Helpt u als vriend(in) mee om deze waardevolle horecaplek in stand te houden? En jonge mensen uit onze doelgroep de kans te geven om te groeien en een stapje verder te komen in de maatschappij Als vriend laat u zien dat u Theehuis Jansland een warm hart toedraagt. Uw bijdrage stelt ons in staat om leerlingen met een stoornis in het autismespectrum en/of spraak-taal problemen te blijven verwelkomen.

U kunt vriend van Theehuis Jansland worden met een jaarlijkse bijdrage van € 50,- of meer. Vriendschap komt natuurlijk van twee kanten. Als dank voor uw bijdrage ontvangt u een waardebon voor een glas thee (of een kopje koffie) met een lekker stuk zelfgebakken taart. Zo kunt u zelf de gezellige sfeer in het theehuis komen proeven. En u kunt ook iemand meenemen, want de waardebon is voor 2 personen. Verder wordt u via Het Theeblaadje, een digitale nieuwsbrief, op de hoogte gehouden van het reilen en zeilen van het Theehuis. Ten slotte nodigen wij u graag uit voor een speciale jaarlijkse bijeenkomst waar u onder het genot van een hapje en drankje leerlingen, vrijwilligers en andere vrienden kunt ontmoeten.

Theehuis Jansland is een stichting zonder winstoogmerk, maar mét ANBI status (Algemeen Nut Beogende Instelling). Dat wil zeggen dat uw gift aftrekbaar is voor de inkomstenbelasting.

error: De inhoud is beschermd.