MENU

Komt u ook genieten van de heerlijke dingen die we voor u gemaakt hebben?

MENU

Op deze pagina vind u informatie over ons menu en de mogelijke arrangementen.  Theehuis Jansland biedt een veilige leerwerkplek voor jong volwassenen vanaf 15 jaar. Onze leerlingen hebben een probleem op het gebied van verbale communicatie en het begrijpen van non-verbale communicatie. Het Theehuis ligt in park Rosenburgh tussen de kinderboerderij en de begraafplaats.

We bieden een eenvoudige lunch of een koffie & thee ervaring met zelfgebakken taart of gebak. Onze gasten waarderen de kwaliteit en service die we bieden. U zult niet de laatste zijn die na een eerste bezoek weer terugkomt.

Download hier onze menukaart.pdf

Download hier onze theekaart.pdf

IN VERBAND MET CORONA

kunnen we dit jaar geen arrangementen en afhuur aanbieden. We hopen dit op termijn wel weer te kunnen bieden

Arrangementen 

Het Theehuis heeft twee arrangementen: de koffietafel met lunch en de High Tea. Beide moeten minimaal twee werkdagen (di t/m za) van tevoren worden gereserveerd. Reserveren is mogelijk tot maximaal twintig personen.

Bij meer dan 20 personen (maximaal 35) wordt het gehele theehuis verhuurd.
Het afhuren van het gehele Theehuis is alleen mogelijk buiten de reguliere openingstijden én onder voorwaarde dat er voldoende vrijwilligers beschikbaar zijn.

Mocht u interesse hebben of meer informatie willen met betrekking tot het afhuren van het Theehuis dan kunt u telefonisch contact opnemen of een reserveringsformulier invullen via onderstaand formulier.

Wij staan open voor uw wensen en bespreken graag of ze binnen onze mogelijkheden passen!

 Wij verzorgen graag de catering voor u, eigen consumpties zijn niet toegestaan.

7 + 13 =

error: De inhoud is beschermd.