Vrijwilligers gezocht

Het Theehuis kan niet zonder vrijwilligers. Geniet jij ook van de keuken in combinatie met zinnig vrijwilligerswerk? Kom gewoon even langs en proef het zelf.

Waar loop jij warm voor?

Theehuis Jansland is al jaren een gastvrije horeca- en leerwerkplek voor jong volwassenen vanaf 15 jaar. Deze jongeren hebben een vorm van autisme en/of een probleem op het gebied van verbale communicatie en het begrijpen van non-verbale communicatie. Om deze jongeren een goede leerwerkplek te kunnen bieden zijn we afhankelijk van vrijwilligers. We hebben een zeer enthousiaste groep mensen, maar we verwelkomen ook graag nieuwe krachten.

 

Wat kun je verwachten?

Niet iedereen wil of kan hetzelfde. Gelukkig maar, want daarom hebben we voor elk wat wils. We hebben mensen nodig die warm worden van het bakken van taarten of wiens hart sneller gaat kloppen om de jongeren te helpen om te leren bedienen. Je hebt echt geen ervaring in de horeca nodig. Hoewel het natuurlijk wel zou kunnen helpen.

Ben je liever iemand die coördineert en op de achtergrond het werk verricht? Dan hebben wij de ideale functie voor je.  Je ziet ‘t, we zijn echt niet voor één gat te vangen.

 

Enthousiast?

Ben je ook enthousiast geworden, houd die gedachte dan vast en bel ons: 071-5612089. Je kunt natuurlijk ook onderstand contactformulier invullen.

Contactformulier

14 + 2 =

error: De inhoud is beschermd.